Plannen voor 2017

Ook in 2017 ondersteunen we talrijke initiatieven waarin mensen omzien naar de kwetsbaarsten. Daarvoor hebben we bijna € 9,5 miljoen beschikbaar. Hoe verdelen we ons budget? En wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor 2017?

Lees verder

Spreiding over de programmalijnen 

Om beter te kunnen focussen en sturen, werken we volgens twee programmalijnen. Elk jaar stellen we vast hoe we op een evenwichtige manier het beschikbare geld verspreiden over deze programmalijnen.

Spreiding over werkgebied 

Kansfonds maakt burgerinitiatieven mogelijk in Nederland en op kleine schaal in het Caribisch deel van het Koninkrijk. In Suriname blijven we tot en met 2018 met een bescheiden budget actief.

Gereserveerd voor de versnellers

2017 wordt opnieuw een intensief jaar voor de versnellers. De eerste projecten voor de versneller opgroeien in armoede lopen dan af. Voor de versneller zwerfjongeren gaat er voor de laatste keer een oproep uit om projectvoorstellen in te dienen.

Organisatorische uitdagingen

Sterkere profilering 

We willen zichtbaarder zijn, zodat mensen ons beter kunnen vinden en zich verbinden met de maatschappelijke opgave waar we voor staan: omzien naar de meest kwetsbaren.

Impact beter zichtbaar maken

We willen beter over het voetlicht brengen en delen wat we daadwerkelijk bereiken. En wat er beter kan.

Meer fondsen werven

Verschillende inkomstenbronnen bieden ons meer kansen om nóg meer op te komen voor de kwetsbaarsten die anders buitengesloten raken.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur

Aanmelden

Door je hier in te schrijven ga je akkoord met het ontvangen van nieuws van het Kansfonds.

Meld aan